Блог

Антона Полтева

personal

25% річних: чи реально заробити на інвестуванні в заміську нерухомість?

11.11.2021

Інвестувати у заміську нерухомість – новий тренд нового часу. З кожним роком цей напрямок стає все популярнішим, а інвестори отримують прибуток до 25% річних. Спробуємо розібратися, чому так відбувається і чи це правда?


Інвестиції в заміську нерухомість - один із варіантів примножити свій капітал. Більшість інвесторів купують житло за містом з метою його подальшого здавання в оренду, що дозволить отримувати додатковий пасивний дохід.

Інвестори охоче вкладаються у будівництво заміської нерухомості поблизу мегаполісів, оскільки вона має великий попит і швидко окупається. Не обов'язково мати великий стартовий капітал, щоби почати інвестувати в нерухомість. Для цього можна використовувати іпотеку або кредит.


Якісне заміське житло можна не лише здавати в оренду, а й перепродувати. Що також гарантує інвестору непоганий заробіток. Найчастіше групи співінвесторів практикують спільну забудову. Що це означає? Співінвестори роблять спільну закупівлю матеріалів, необхідних для будівництва неліквідних або недобудованих об'єктів, та створюють унікальні будинки, перетворюючи їх на справжній витвір архітектурного мистецтва. Прибуток від продажу такого об'єкта поділяється порівну між усіма учасниками такого інвестиційного проекту.


Розглянемо на прикладі нашої компанії Titamyr Investment, яка займається інвестиціями у будівництво заміських будинків:


1. Фахівці реалізують ваші інвестиції у якісне будівництво об'єктів.


2. Будь-який бажаючий може стати або повним інвестором, або співінвестором проекту. Компанія надає інвестору супровід на всіх етапах будівництва.


3. Право власності оформляється виключно на інвестора, а всіма організаційними питаннями займається компанія. Сам інвестор не бере участі у закупівлі необхідних матеріалів та супутньої до цього паперової тяганини.


4. Компанія займається підбором земельної ділянки, керує подальшим процесом будівництва та організовує подальший продаж об'єкта.


5. Зазвичай такі проекти дуже швидко реалізуються. Ще до закінчення 6 місяців, необхідних для будівництва об'єкта, інвестор отримає свій прибуток – до 25% річних. Якщо за рік інвестпроект не вдасться реалізувати, інвестор не залишиться в накладі і візьме свої 25-28%.


Як показує практика, попит на заміські будинки стабільно високий, незалежно від сезону. Хороша нерухомість продається швидко, тому інвестору не доведеться довго чекати на свою частку прибутку. Який інвестор відмовиться від такої привабливої пропозиції щодо вкладення коштів?


Інвестуючи в заміську нерухомість або будівництво заміського житла, ви зможете не лише зберегти, а й примножити свій капітал. Це перевірений та, головне, прибутковий спосіб інвестування.